Image by Justin Veenema

MINE TJENESTER

FOR DEG SOM TRENGER HJELP MED HUNDEN ELLER VIL LÆRE Å TRENE HUND

Problemløsning og hjelp til trening av alle hunder av alle raser og i alle aldre. Enten du har en atferdsutfordring som du ønsker å gjøre noe med, eller ønsker å lære å trene hunden din så vil jeg hjelpe deg! 

 

Det er flest hundeiere som kontakter meg, men jeg kan også hjelpe deg om du har en katt eller andre dyr med atferdsutfordringer også! I tillegg tar på meg trening av hunder når forholdene ligger til rette for det. 

Konsultasjon

Opplever du små eller store utfordringer med hunden din? Utfordringer som du ikke riktig vet hvordan du skal håndtere?

En konsultasjon har som mål å hjelpe deg å finne årsaker, og ikke minst mulige løsninger i form av tilrettelegging og trening.

 

Hos meg møter du forståelse, empati og et stort ønske om å hjelpe dere til å få et godt liv sammen.

 

Adferdskonsultasjonen inkluderer utredning, treningsplan og oppfølging; alt med fokus på en bedre hverdag for hund og eier.

Jobbe hjemmefra
 
Image by hannah grace

Privattime

Ønsker du en time eller flere hvor du får instruktøren helt for deg selv?

Du velger hva vi skal jobbe med og hvor mange timer du ønsker. Enten du ønsker hjelp til å trene på én konkret ferdighet eller en et helt kurs i privattime-format så ordner jeg det. Det blir stadig mer populært med private kurs - kurs for én eller to eiere som kjenner hverandre og som ønsker en kurspakke.  

Aktuelle tema er alt fra valpetrening eller ulike aktiviteter som fremmer fokus og samarbeid mellom deg og hunden. Jeg er sertifisert instruktør i både klikkertrening, nosework og Control Unleashed, eller kanskje du ønsker tips til hvordan du kan aktivisere hunden din på en god måte.

Du får praktisk trening med direkte tilbakemelding + skriftlig oppsummering med forslag til videre trening.

Gode pakkepriser og fleksible løsninger!

 
 

Kurs og andre tilbud

Kurstilbudet varier med etterspørsel og sesong. Normalt vil jeg tilby ulike typer kurs. Det kan være begynnerkurs for valpeeiere, kurs hvor vi jobber med å løse konkrete problemer, og kurs med fokus på ulike aktiviteter som fremmer fokus og samarbeid mellom deg og hunden. Jeg er certifisert instruktør i både klikkertrening, nosework og Control Unleashed.

Ønsker du et spesielt kurs? Kanskje det er under planlegging eller kan settes opp på forespørsel! 

Golden retriever